Topp Oppussingstips

Legg Til Verdi Til Hjemmet Ditt Med Disse Tipsene For Oppussing

Oppussing av hjemmet kan virkelig være en intelligent innsats for hjemmet ditt. Det krever imidlertid mye innsats å jobbe. Dette kan få deg til å lure på hvor du skal begynne å forbedre hjemmet ditt. Ikke bekymre deg, alt du trenger å vite om hvor du skal begynne med oppussing er oppført i tipsene nedenfor.

Installer takvifter for å sirkulere luften i hjemmet ditt. Om sommeren kan viften justeres for å blåse ned, og om vinteren kan den justeres for å trekke luften opp. Dette øker effektiviteten til verktøyene i hjemmet ditt, slik at du betaler mindre i oppvarmings- og kjølekostnader og sparer energi.

Ikke skamm deg over å ringe inn en profesjonell. Å vite at du har utført alle hjemmereparasjonene dine selv kan være givende. Den stoltheten kan imidlertid komme med en høy prislapp. Noen ganger er det best å gi seg og bare ringe inn en altmuligmann. Avhengig av situasjonen kan de kanskje gjøre det raskere og for mindre penger enn du kunne.

Å velge å bruke tregulv i stedet for tepper kan spare deg for mye bryderi i det lange løp. Teppe kan inneholde allergener og rengjøring er noen ganger uaktuelt. Kostnaden for å rive opp og erstatte teppet ditt kan nesten være like kostbart som å bare legge ned tregulv. Tregulv kan lakkeres og males på nytt etter behov; gir også et mer landlig og hyttestilt miljø.

Hvis du har en skapdør som bare ikke vil forbli lukket, prøv å bytte ut skaplåsen. Du vil kanskje prøve å bruke en magnetisk skaplås, siden de vanligvis varer lenger enn hjulbaserte skaplåssystemer. Bare fjern den gamle låsen og fest den nye låsen på samme sted. Bruk treskruer om nødvendig for å lage nye hull.

Bakgrunnskanter er ikke lenger så populære som de en gang var. Du kan imidlertid legge til fine design på veggen din uten dem. Kjøp noen sjablonger i din lokale håndverksbutikk i et tema som matcher hjemmeinnredningen din, og mal dem i en linje på veggen der tapetkanten vanligvis går. Dette skaper en fin visuell effekt for øynene dine å følge i rommet.

Skap et fengende samlingspunkt i stuen eller gangen ved å henge opp en samling serveringsbrett i sølv som ikke stemmer overens. De gir ikke bare et interessant ekstra til hjemmet ditt, men de er veldig morsomme å samle på. Gå til loppemarkeder, antikvitetsbutikker eller bruktbutikker for å finne de mest interessante brettene du kan vise frem.

Bruk en kloss på veggen når du installerer overskapene på kjøkkenet ditt. Et enkelt brett som skrus fast i veggen og er plant vil spare deg for mye tid når du skal henge dem. Det vil forhindre at skapet glir mens du skru det inn, og det vil gjøre det slik at du ikke trenger å sjekke nivået ditt med hver enhet.

Så, som du har sett, er det sannferdig at hjemmeforbedring krever forskning, arbeid og innsats for å begynne å forbedre hjemmet ditt. Det er også sant at for å se resultater må du holde på det. Med de nevnte tipsene i bakhodet, er du på god vei til å lykkes med det.

Oppussingsbehov

Enkel Planlegging For Oppussing

Oppussing er ikke lett, spesielt hvis du er nybegynner. Ikke desto mindre, hvis du eier et hjem, må du spenne deg fast og ta disse prosjektene på. Hvis du vil komme i gang, eller du ikke er sikker på hva du skal gjøre videre, kan denne artikkelen hjelpe deg.

Vurder seriøst å legge til et svømmebasseng i hagen din. Et basseng kan være et hyggelig tillegg til et hjem. Det noen ikke skjønner er at de også er veldig dyre. Ikke bare er det de første kostnadene å vurdere, det er også kostnadene ved vanlig vedlikehold. Sørg for at du har pengene og tiden som kreves for å forhindre at bassengområdet ditt forfaller, før du bruker pengene på det.

En signert kontrakt for oppussingsprosjektet ditt bør ideelt sett inneholde både din signatur og entreprenørens signatur. Hvis du gjennomfører et dyrt oppussingsprosjekt, kan det være verdt det å bruke rundt $150 for å få en advokat til å gjennomgå oppussingskontrakten din før du signerer den. Denne kontrakten skal tydelig angi start- og sluttdatoene, eventuell garantiinformasjon som gjelder, det nøyaktige arbeidet som skal utføres og totalsummen for arbeid og materialer.

Hvis du har mye skitt i hagen eller hagen din, kan du enkelt lage dine egne stier ved hjelp av utleggere og steiner. Du trenger ikke bruke betong, bare legg steinene dine i et fint design eller mønster i området du skal dekke. Dette kan gi et pent og balansert utseende til hagen din, samt holde skoene smussfrie.

Teppe bunnen av skuffene du oppbevarer håndverktøyene dine i. Dette vil ikke bare gjøre butikklokalet til et roligere sted, men det vil bidra til å beskytte dine verdifulle verktøy. Hold disse verktøyene rustfrie ved å spraye teppet lett med maskinolje før du plasserer verktøyene i skuffen.

Før du starter ditt neste oppussingsprosjekt, sørg for å sikre deg eventuelle tillatelser du måtte trenge. Alt som har med elektrisitet, rørleggerarbeid eller konstruksjonsarbeid å gjøre vil kreve tillatelse. Hvis du ikke er sikker på hvordan du får tak i de riktige papirene, kan det være nyttig å ansette en hovedentreprenør for å hjelpe deg.

Du kan enkelt stoppe varmetapet fra varmtvannsberederen ved å dekke den til i en jakke. Jakken, som finnes i alle jernvarebutikker, stopper varmetapet med 70 %, noe som gjør hjemmet ditt mer energieffektivt. Dette sparer deg penger i det lange løp, siden du raskt kan få tilbake prisen på jakken på så lite som 6 måneder.

Etter at oppussingsarbeidet er ferdig, må du ikke sende inn sluttbetalingen før du er fornøyd med arbeidet som ble utført. Du kan også foreta «fremdriftsbetalinger», som innebærer å gi entreprenøren små pengesummer i visse trinn i løpet av prosjektet. Ikke betal for arbeid du ikke er fornøyd med.

Hvorfor vente nå som du er klar over at du kan gjøre noen av disse oppussingsprosjektene på egen hånd? Bruk det du har lært her og begynn i dag. Du vil ha det gøy mens du forbedrer huset ditt. Det er ikke vanskelig, du må bare prioritere det.

Oppussingsbehov

Å Finne Lindring Fra «Det Må Fikses»

Informasjon er makt, og når du planlegger noen form for oppussingsprosjekt, er det penger også. Du vil være i stand til å ta informasjonen som er gitt og bruke den til selvstendig å gjøre forbedringene til hjemmet ditt med riktig utstyr og rekvisita, helt på egen hånd.

Ikke vær redd for å bruke lyse farger i innredningen av hjemmet ditt. Mal en vegg rosa eller rød hvis du vil. Det er bare maling, du kan alltid male det på nytt senere. Det viktigste er å la din egen personlighet skinne gjennom i stilen til hjemmet ditt.

Fjern en gammel vinylfliser med varme. Gamle vinylfliser må ofte skiftes ut. Å få dem opp uten å skade flisene rundt dem kan imidlertid være en utfordring. Legg et tørt håndkle over flisen og varm den opp med et strykejern. Limet skal løsne og flisen kan deretter enkelt fjernes med en sparkel.

Selvklebende vindusfilmer er et av de rimeligste og mest enkle å installere boligforbedringsprosjektene. Disse filmene er tilgjengelige i karakteristiske fargede glassmønstre, frostet design og en rekke andre teksturmønstre. Mange vinduslimsett inkluderer alle verktøyene som trengs for jobben og koster mindre enn tjue dollar per vindu.

Et verdifullt oppussingsprosjekt som kan spare deg penger er installasjonen av takvifter. Å ha en vifte i hvert av rommene kan bidra til å holde dem kjølige og la luften sirkulere. Hvis du bruker viftene i stedet for klimaanlegg, vil sommerenergiregningen være mye lavere.

Hvis du ansetter en entreprenør eller landskapsarkitekt for å jobbe med oppussingsprosjektet ditt, sørg for at de er lisensiert. Hvis en entreprenør har lisens, betyr det at de er en legitim forretningsmann som er dyktig i den typen arbeid du trenger. Det indikerer også at entreprenøren følger med og er informert om siste oppdateringer i bransjen.

Å bytte ut et kjøkken- eller baderomsgulv er spesielt enkelt hvis du bruker vinylfliser med klebende bakside. Enklere å håndtere enn rullet vinylgulv og mindre rotete enn vanlige vinylfliser som krever en klebrig limblanding, dette er en rask måte å oppdatere gulvet på. Det kan ta lengre tid å ta opp det gamle gulvet enn å legge ned de nye flisene.

Lukk toalettlokket! Nei, det er ikke en jentegutt-greie! Småbarn kan velte ned på et åpent toalett og drukne! Hvorfor ta sjansen på at noe så forferdelig skjer når alt du trenger å gjøre er å lukke lokket. Å holde baderomsdøren lukket er en annen god praksis når små barn er i huset.

Forhåpentligvis har du funnet kraften du trenger for å fullføre prosjektet du planlegger eller ønsker å planlegge. Ved hjelp av noen elektroverktøy, så vel som informasjonen som er inkludert i denne artikkelen, vil du sannsynligvis få resultatene du ønsker å oppnå, ved å fullføre prosjektet på hjemmet ditt.

Oppussingsbehov