Enkel Planlegging For Oppussing

Oppussing er ikke lett, spesielt hvis du er nybegynner. Ikke desto mindre, hvis du eier et hjem, må du spenne deg fast og ta disse prosjektene på. Hvis du vil komme i gang, eller du ikke er sikker på hva du skal gjøre videre, kan denne artikkelen hjelpe deg.

Vurder seriøst å legge til et svømmebasseng i hagen din. Et basseng kan være et hyggelig tillegg til et hjem. Det noen ikke skjønner er at de også er veldig dyre. Ikke bare er det de første kostnadene å vurdere, det er også kostnadene ved vanlig vedlikehold. Sørg for at du har pengene og tiden som kreves for å forhindre at bassengområdet ditt forfaller, før du bruker pengene på det.

En signert kontrakt for oppussingsprosjektet ditt bør ideelt sett inneholde både din signatur og entreprenørens signatur. Hvis du gjennomfører et dyrt oppussingsprosjekt, kan det være verdt det å bruke rundt $150 for å få en advokat til å gjennomgå oppussingskontrakten din før du signerer den. Denne kontrakten skal tydelig angi start- og sluttdatoene, eventuell garantiinformasjon som gjelder, det nøyaktige arbeidet som skal utføres og totalsummen for arbeid og materialer.

Hvis du har mye skitt i hagen eller hagen din, kan du enkelt lage dine egne stier ved hjelp av utleggere og steiner. Du trenger ikke bruke betong, bare legg steinene dine i et fint design eller mønster i området du skal dekke. Dette kan gi et pent og balansert utseende til hagen din, samt holde skoene smussfrie.

Teppe bunnen av skuffene du oppbevarer håndverktøyene dine i. Dette vil ikke bare gjøre butikklokalet til et roligere sted, men det vil bidra til å beskytte dine verdifulle verktøy. Hold disse verktøyene rustfrie ved å spraye teppet lett med maskinolje før du plasserer verktøyene i skuffen.

Før du starter ditt neste oppussingsprosjekt, sørg for å sikre deg eventuelle tillatelser du måtte trenge. Alt som har med elektrisitet, rørleggerarbeid eller konstruksjonsarbeid å gjøre vil kreve tillatelse. Hvis du ikke er sikker på hvordan du får tak i de riktige papirene, kan det være nyttig å ansette en hovedentreprenør for å hjelpe deg.

Du kan enkelt stoppe varmetapet fra varmtvannsberederen ved å dekke den til i en jakke. Jakken, som finnes i alle jernvarebutikker, stopper varmetapet med 70 %, noe som gjør hjemmet ditt mer energieffektivt. Dette sparer deg penger i det lange løp, siden du raskt kan få tilbake prisen på jakken på så lite som 6 måneder.

Etter at oppussingsarbeidet er ferdig, må du ikke sende inn sluttbetalingen før du er fornøyd med arbeidet som ble utført. Du kan også foreta «fremdriftsbetalinger», som innebærer å gi entreprenøren små pengesummer i visse trinn i løpet av prosjektet. Ikke betal for arbeid du ikke er fornøyd med.

Hvorfor vente nå som du er klar over at du kan gjøre noen av disse oppussingsprosjektene på egen hånd? Bruk det du har lært her og begynn i dag. Du vil ha det gøy mens du forbedrer huset ditt. Det er ikke vanskelig, du må bare prioritere det.

Oppussingsbehov